+31 (0)85 048 57 33 |

IT Security

Cyber Security Hoe is de digitale weerbaarheid in uw bedrijf? Hoe veilig is uw data? Wie of wat bewaakt uw data? Zijn de meest kritische bedrijfsprocessen in uw bedrijf veilig en is de continuïteit gewaarborgd? Is uw personeel zich bewust van de risico’s? 

De digitale wereld om ons heen is kwetsbaar. De steeds maar  toenemende datastromen, digitale systemen en applicaties zorgen er voor dat ook het risico op bedreigingen als spionage, identiteitsfraude, phishing en ransomware steeds groter wordt.

Maatregelen Het is dus raadzaam om de juiste maatregelen te nemen, voordat u slachtoffer wordt!

Pellaton Cloud Services adviseert u graag in het nemen van de juiste beslissingen en de te nemen veiligheidsmaatregelen.

Email Security

Traditioneel wordt email beveiligd door het blokkeren van spam en het controleren op virussen.
Dit wordt gedaan met de inzet van virusscanners. Belangrijk is om ook de geavanceerde bedreigingen te detecteren en te blokkeren.

Data Leak Prevention
(DLP) wordt op meerdere manieren uitgevoerd, zoals:
– Het scannen op onderwerp en bijlages.
– Versleutelen van berichten.
– Detectie intellectuele eigendommen gevoelige informatie.

-Op beleid gebaseerde toevoeging van e-mailhandtekeningen, juridische informatie, branding en andere teksten aan uitgaande e-mails.
-Het omzetten van documenten naar bestandsindelingen die veilig gedeeld kunnen worden, zoals PDF en ODF, waarbij gevoelige metadata van het document verwijderd wordt.

.

Access Control

De zwakste schakel Een van de grootste risico is een slechte wachtwoord hygiëne. Medewerkers gebruiken vaak dezelfde simpele wachtwoorden voor meerdere applicaties of websites. Daarnaast worden deze wachtwoorden regelmatig gedeeld met collega’s, vrienden of familie.

Veilige toegangscontrole Secure Authentication (2FA) biedt bedrijven een eenvoudige en effectieve manier om een extra toegangscontrole te implementeren.

Ethisch Hacken

Hoe veilig is uw ICT omgeving? Pellaton Cloud Services kan helpen bij het in kaart brengen van de veiligheidsrisico’s binnen uw onderneming. Aan de hand van een risicoscan kunnen we u adviseren over de te nemen maatregelen.

Onderdeel van de risicoscan is de Pentest. Pentest staat voor Penetration test. Hierbij wordt op alle mogelijke manieren getracht, zoals een hacker dat ook doet, toegang te krijgen tot de ICT-omgeving en vertrouwelijke gegevens van de klant. Op deze wijze wordt inzicht verkregen in hoe veilig uw omgeving echt is en waar de beveiliging verbeterd kan (moet) worden.

Contact

Ceresstraat 13 4811 CA Breda info@pellatoncs.nl
KvK 77558901