Spring naar content

IT Consultancy

Het opzetten van een IT omgeving is maatwerk. Hoe ondersteunt IT je business? Wat zijn de kosten en belangrijker – wat levert dat op? Hoe zorgt IT voor meer omzet of nieuwe klanten? IT-oplossingen moeten vóór je werken.

In een notendop

  • We leveren advies op het gebied van IT management, IT strategie of projectmanagement
  • We bieden technische consultants op het gebied van IT infrastructuur, cloud of datacenter
  • We vertalen jouw doelstellingen naar een IT-strategie voor de korte- en lange termijn

Wij zijn er voor jou

Heeft u advies nodig op het gebied van IT management, IT strategie of projectmanagement, dan levert Pellaton Cloud Services dit advies graag aan u.

IT Consultancy diensten

Bekijk hieronder een greep uit onze IT consultancy diensten.

Frisse blik

Maak de juiste keuze!

Frisse blik

Maak de juiste keuze!

Twijfel je aan je ICT-oplossingen? Weet je niet zeker hoe het met de digitale weerbaarheid van je bedrijf is gesteld? Heeft je ICT-afdeling externe expertise nodig?  Wil je het advies van je huidige ICT-leverancier door ons laten toetsen?

We helpen je graag met een deskundig oordeel!

Neem contact op

IT service desk

Voor uw online support

IT service desk

Voor uw online support

Klant en resultaatgericht.
Heb je ondersteuning nodig met jou IT-zaken? Onze servicedesk zorgt ervoor dat al uw ICT vragen en problemen zo snel mogelijk worden opgelost en afgehandeld.

 

Neem contact op

IT security advies

Cyber security, informatiebeveiliging en trends

IT security advies

Cyber security, informatiebeveiliging en trends

Hoe is de digitale weerbaarheid in uw bedrijf? Hoe veilig is uw data? Zijn de meest kritische bedrijfsprocessen in uw bedrijf veilig en is de continuïteit gewaarborgd? Is uw personeel zich bewust van de risico’s?

Pellaton Cloud Services adviseert u graag in het nemen van de juiste beslissingen en de te nemen veiligheidsmaatregelen.

Neem contact op

IT advies op maat

Wij zijn je partner in IT-strategie en business.

IT advies op maat

Wij zijn je partner in IT-strategie en business.

Als je onderneming groeit of verhuist, heeft dat impact op je IT-omgeving. We groeien of verhuizen graag met je mee. Schaalbaar, flexibel en altijd passend.

Ook als je helemaal niets met IT hebt of je het liefst zo ver mogelijk uit de buurt van techniek blijft, willen we je een oplossing bieden die begrijpelijk en toegankelijk is.

Korte lijnen en bekende gezichten vinden we belangrijk. Zeker als het om vertrouwelijke data binnen je organisatie gaat, geloven we in persoonlijk zaken doen.

Naast strategisch IT-advies helpen we je graag met de keuze voor business applicaties en voor hard- en software. We kijken hierbij naar de behoefte van jouw business.

Geen veel te duur of uitgebreid alternatief, maar gewoon een fatsoenlijk antwoord.

Neem contact op