+31 (0)85 048 57 33 |

Over Pellaton Cloud Services

We opereren op het snijvlak van business en IT.
Dat betekent dat we altijd samen op zoek gaan naar dé oplossing die past bij jou onderneming én die iets oplevert. Pellaton Cloud Services helpt je met alle uitdagingen op ICT-gebied: van online werkplek tot hosted applications. We geven een eerlijk en onderbouwd advies. Dat doen we graag onder ’t genot van een kopje koffie, maar we zijn ook in voor een biertje op de vrijdagmiddag.

Eigenlijk is dat precies hoe we zijn: zakelijk als het moet, persoonlijk als het kan. Wij geloven dat ICT een fundamenteel onderdeel is van een organisatie.

Op locatie of in de cloud We helpen je graag! We denken niet alleen met je mee, maar ook nog een beetje verder. We komen bij je langs, zijn telefonisch bereikbaar en communiceren alleen via korte lijntjes.

We ontzorgen je volledig op het gebied van ICT, zodat jij onbezorgd aan het werk kunt blijven.

Vacatures

Werken bij Pellaton Cloud Services

Momenteel zijn er geen vacatures.
Voor Pellaton CS zijn wij echter altijd geïnteresseerd in ondernemende consultants met ruime ICT ervaring. Stuur een e-mail met uw motivatie en CV naar info@pellatoncs.nl en wij nemen contact met u op.

Partners

Pellaton Cloud Services

Samenwerken maakt sterk! We werken graag samen met partijen die ons versterken. Pellaton Cloud Services gelooft in ‘samen doen’. Samen weten we meer, ontdekken we meer en creëren we meer.

 

Samenwerken loont! Naast samenwerken met onze klanten werken wij met diverse partijen op structurele wijze samen.

Over Ons

Contact

Ceresstraat 13 4811 CA Breda info@pellatoncs.nl
KvK 77558901

Pellaton Cloud Services Logo

+31 (0)85 048 57 33