+31 (0)85 048 57 33 |

IT Concultancy

Het opzetten van een IT omgeving is maatwerk. Hoe ondersteunt IT je business? Wat zijn de kosten en belangrijker – wat levert dat op? Hoe zorgt IT voor meer omzet of nieuwe klanten? IT-oplossingen moeten vóór je werken.

Heeft u advies nodig op het gebied van IT management, IT strategie of projectmanagement, dan levert Pellaton Cloud Services dit advies graag aan u.

Zoekt u een technisch consultant op het gebied van IT infrastructuur, cloud of datacenter dan bent u ook bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn je partner in strategie en business. We vertalen jouw doelstellingen naar een IT-strategie voor de korte- en lange termijn.

IT advies op maat

Presentatie

Naast strategisch IT-advies helpen we je graag met de keuze voor business apllicaties en voor hard- en software. We kijken hierbij naar de behoefte van jouw business.

Geen veel te duur of uitgebreid alternatief, maar gewoon een fatsoenlijk antwoord.

Geïnteresseerd in een vrijblijvende kennismaking? Neem direct contact met ons op. In een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag meer over kansrijk samenwerken met Pellaton Cloud Services.

Pellaton Cloud Services B.V.
info@pellatoncs.nl
+31 (0)85 048 57 33
 

 IT Security advies

Cyber Security Hoe is de digitale weerbaarheid in uw bedrijf? Hoe veilig is uw data? Zijn de meest kritische bedrijfsprocessen in uw bedrijf veilig en is de continuïteit gewaarborgd? Is uw personeel zich bewust van de risico’s?

Pellaton Cloud Services adviseert u graag in het nemen van de juiste beslissingen en de te nemen veiligheidsmaatregelen.

Contact

Ceresstraat 13 4811 CA Breda info@pellatoncs.nl
KvK 77558901