+31 (0)85 048 57 33 |

Consultancy en advies

Het opzetten van een ICT omgeving is maatwerk. Hoe ondersteunt ICT je business? Wat zijn de kosten en belangrijker – wat levert dat op? Hoe zorgt ICT voor meer omzet of nieuwe klanten? ICT-oplossingen moeten vóór je werken.

Heeft u advies nodig op het gebied van ICT management, ICT strategie of projectmanagement, dan levert Pellaton Cloud Services dit advies graag aan u.

Zoekt u een technisch consultant op het gebied van ICT infrastructuur, cloud of datacenter dan bent u ook bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn je partner in strategie en business. We vertalen jouw doelstellingen naar een ICT-strategie voor de korte- en lange termijn.

ICT advies op maat

Naast strategisch ICT-advies, helpen we je graag met de keuze voor business apllicaties en voor hard- en software. Ook hier kijken we naar de behoefte van jouw business.

Geen veel te duur of uitgebreid alternatief, maar gewoon een fatsoenlijk antwoord.

 Security advies

Cyber Security Hoe is de digitale weerbaarheid in uw bedrijf? Hoe veilig is uw data? Zijn de meest kritische bedrijfsprocessen in uw bedrijf veilig en is de continuïteit gewaarborgd? Is uw personeel zich bewust van de risico’s?

Pellaton Cloud Services
adviseert u graag in het nemen van de juiste beslissingen en de te nemen veiligheidsmaatregelen.

Contact

Ceresstraat 13 4811 CA Breda info@pellatoncs.nl
KvK 77558901

logo

+31 (0)85 048 57 33