+31 (0)85 048 57 33 |

Uitwijk Service

Business continuïteit Het kwijtraken van gegevens is vervelend. Het kwijtraken van een complete IT omgeving door een calamiteit is voor veel bedrijven een regelrechte ramp. Na zo’n gebeurtenis is het heel belangrijk dat omgevingen en data weer snel beschikbaar zijn.

Een organisatie moet zich vooraf de vraag stellen hoe snel en vanuit waar zij hun gegevens weer beschikbaar moeten hebben

Om klanten te voorzien van een kwalitatieve uitwijkvoorziening heeft Pellaton Cloud Services deze dienst ontwikkeld. Hiermee ontzorgen wij organisaties zowel op technisch als budgettair vlak.

Disaster Recovery oplossingen kunnen gerealiseerd worden op sub-locaties maar kunnen ook worden ingevuld als dienst waarbij de complete IT omgeving vanuit de Cloud ter beschikking wordt gesteld. Deze diensten hebben wij gebundeld in onze uitwijkdiensten.

Het beschikbaar maken van uw IT omgeving gebeurt op stand-by infrastructuur in het beveiligde datacenter. In deze oplossing zijn ook de noodzakelijke internetverbindingen voor communicatie beschikbaar. Dit alles gebeurt volgens een vooraf afgesproken service level agreement (SLA).

Bel ons voor meer informatie!

Contact

Ceresstraat 13 4811 CA Breda info@pellatoncs.nl
KvK 77558901